tisdag 27 maj 2014

Fin vardagscykel till salu!






Denna cykel är till salu!
Jag har byggt den ihop en cykel så som jag tycker att en bra vardagscykel ska vara.
Den är byggd för användas dagligen året runt i svenskt klimat med minimalt underhåll.


  • En tålig och vacker stålram av reducerade cr-mo vilket innebär att rören är tunnare på mitten för att spara onödig vikt. Tålig nog för cykelsemester eller att dra cykelkärra med. Ramstorleken är Large vilket innebär att den passar bäst för cyklister 175-185cm.


  • Helautomatisk belysning. Dynamodrivna fast monterade diodlampor med “standlicht”-funktion vilket innebär att de lyser några minuter även om man stannat. Tänds automatiskt när det mörknar och släcks när det ljusnar. Inga batterier, inget trassel.


  • Långa, tåliga och vackra stänkskärmar i rostfri plåt kompletterade med egolapp av läder för att skydda skorna och drivlinan och kompislapp för att skydda cyklande kompisar eller cykelkärra från hjulsprut.


  • Hydrauliska skivbromsar fram och bak ger effektiva bromsar med lågt underhåll och mycket bra modulering.


  • Denna cykel är utrustad med 30 växlar vilket ger ett brett register med tät stegning.


  • Hjulen är handbyggda med reducerade ekrar, aluminiumnipplar och lätta fälgar från Mavic. Däcken har ett förstärkt punkteringsskydd i form av ett aramidbälte under gummit och är i vikbart utförande.


  • Sadeln är Brooks nya gummisadel vilken ger samma fördelar som en lädersadel men utan inkörningsperiod och utan underhåll. Brooks har även fått stå för handtagen i äkta läder.


  • Cykeln är även utrustad med GPS/GSM-larm vilket innebär att cykeln skickar ett SMS till önskat telefonnummer om den rör sig då den är larmad och samtidigt börjar GPS:n ladda upp koordinater så att man kan följa cykelns rörelser via Internet. Ingen abonnemangskostnad tillkommer utan ett kontantkort med 100kr räcker länge. Dock bör detta larm kombineras med ett vanligt lås också.


  • Cykeln uppfyller lagens alla krav på en cykel då den har ringklocka, reflexer och belysning.


Priset för cykeln i detta utförande är 20000kr inkl. SIM-kontantkort.


Har du önskemål om annan utrustning, storlek eller färg så kontakta mig.

Mig når ni på arcticcycle@gmail.com eller +46703767255

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar